A+ A A-

Трибина: Приче мистерије и магије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

misterijekllklklklklБЕОГРАД - Да ли сте чули за теорију завере о томе зашто настаје гужва у саобраћају сваки пут кад падне киша? Каква чуда морају да се догоде да би дечак који не жели да буде припадник ниједне од супарничких малолетничких банди у малом граду избегао избор који му околина агресивно намеће? Шта би човек урадио када би му туристичка агенција понудила путовање у прошлост?

 

Ако нешто више желите да чујете о овоме, дођите на трибину о мистеријама и магији која ће се одржати вечерас са почетком у 19 часова у Дому омладине.

 

 

Трибину организује Друштво љубитеља фантастике „Лазар Комарчић“ а домаћин вечери је Ото Олтвањи.

 

У својој новој књизи Ото Олтвањи нуди одговоре на ова и бројна друга питања, при чему не само да се хвата укоштац са све већим променама света већ нам пружа ретко узбудљиву прилику да се запитамо о правој природи наше свакодневице и сазнамо шта се све крије иза кулиса.

 

„Стварност је крхка попут порцеланске фигурице“, каже јунакиња једне од његових несвакидашњих приповести.

 

Захваљујући својој неспутаној маштовитости, аутор уводи читаоце у мистично-магијску верзију стварности у којој ће се они осећати кудикамо удобније него у реалном свету.

 

Извор: Кућа добрих вести/Дом омладине


Последњи пут измењено понедељак, 19 фебруар 2018 13:23

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани