Кућа Добрих Вести

Login

Престижно студентско такмичење „Ace the case“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

AcethecaceБЕОГРАД - Престижно студентско такмичење у решавању пословних проблема „Ace the case“ које КПМГ организује на глобалном нивоу, биће одржано и у Србији пету годину заредом.



Конкурс за учешће на такмичењу у Србији је отворен, а студенти са разних факултета могу пријавити учешће до 15. фебруара слањем свог CV-ja и мотивационог писма на енглеском језику преко сајта КПМГ.

Такмичење „Ace the case“ које организује КПМГ Србија од 21. до 23. марта, представља подршку младим талентима да, кроз решавање конкретних пословних проблема, теоријско знање надограде практичним и додатно усаврше вештине које ће им бити од користи у даљој каријери.

Траје три дана, од којих прва два дана студенти присуствују радионицама које воде стручњаци за консалтинг и ревизију.Трећи дан је само такмичење када тимови добију пословни проблем и имају неколико сати да ураде анализу, понуде решење, направе и осмисле презентацију.

Победнички тим студената чека награда – додатно усавршавање са страним стручњацима у једној од канцеларија КПМГ-а.

„Такмичење и у свету и у Србији окупља најбоље студенте који кроз решавање пословног случаја показују опште знање из различитих области као што су економија, финансије, менаџмент, маркетинг, право, али и вештине попут аналитичких и презентационих.

Оваква такмичења представљају непроцењиво искуство за студенте, њихово усавршавање, а често и одскочну даску за запослење”, указао је Бојан Туцаков, руководилац сектора људских ресурса у компанији КПМГ у Србији.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 14 јануар 2018 15:38

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија