Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатне школе спорта током распуста

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zimskirasputБЕОГРАД - На предстојећем зимском распусту основци и средњошколци ће моћи да се баве спортом у оквиру бесплатних програма који су припремљени за њих од 1. до 11 фебруара на Вождовцу.

 

Зимски спортски камп "Шумице 2018“ понудиће бесплатну школу кошарке, рукомета, одбојке, стоног тениса, џудоа, реалног аикида и ритмичке гимнастике – понедељком, средом и петком у термину од 11 до 16 часова и уторком и четврткомод 12 до 16 сати. Камп се одржава у Установи „Вождовачки центар- Шумице“, ул. Устаничка 125/ц, најавила је Општина Вождовац.

 

Заинтересовани се могу пријавити на телефон: 3472 – 947.

 

За време зимског распуста у Спортском центру„Вождовац“ на Бањици (Црнотравска 4) од понедељка до петка биће организована бесплатна обука и тренинзи фудбала,тениса, корективне гимнастике и теквондоа. Термини за наведене спортове су од 9 до 14 часова, а школа рукомета, кошарке и стоног тениса одржаваће се, такође, од 1 до 11. фебруара, радним даним у периоду од 8 до 15 часова.

 

Заинтересовани се могу пријавити на телефон 2667 -780.

 

Циљ бесплатних програма је да се свој деци без обзира на материјални статус омогући бављење спортом, стицање здравих животних навика.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 јануар 2018 15:33

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија