Кућа Добрих Вести

Login

Московски циркус на леду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

cirknaleduuuuuuuБЕОГРАД – Музичко-сценски перформанс „Московски циркус на леду“ на репертоару је 15. јануара у Сава Центру.

 

Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земалја света, Московски циркус на леду у оквиру нове европске турнеје први пут гостује у Републици Србији. Програм прилагођен извођењу на леду, али са свим елементима акробатике и пратећих садржаја који и чине један циркус изводи се уз спектакуларне светлосне ефекте који доприносе магији, у коју своји наступом уводе и гледаоце.

 

Настао 1964.године као први први спектакл те врсте, Московски циркус на леду и данас примењује златне стандарде потребне за спектакуларно извођење представа овакве врсте. Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама.

 

Програм за све генерације, у којем ће поред деце уживати и њихови родитељи, током протеклих година је постао спектакуларна светска атракција која доприноси забави публике и пуни дворане широм света.

 

Догађај почиње у 20 часова а цене улазница су 1800, 2200, 2600 и 3000 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 јануар 2018 11:16

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија