A+ A A-

“Позориште на шинама - Штаркова новогодишња чаролија”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ptakrБЕОГРАД - Бесплатна и јединствена акција под називом „Позориште на шинама - Штаркова новогодишња чаролија“ одржаће се од 15. децембра до 15. jануара.

 

Јединствена атракција намењена је малишанима који ће имати прилику да се бесплатно провозају украшеним празничним трамвајима у друштву Деда Мраза.

 

Специјално украшени трамваји ЈКП ГСП „Београд“ провозаће малишане кружним турама од Устаничке улице до Булевара краља Александра и од Храма светог Саве до Карађорђеве улице.

 

Вожње ће трајати по сат времена, у неколико термина недељно, током којих ће се у трамвајима изводити представе за децу и делити новогодшњи пакетићи.

 

Магично путовање отпочиње 15. децембра у 11 сати са Звездаре, а наставља се истог дана од 18 часова код Храма Светог Саве.

 

Следећи термини су 16. и 17. децембра.

 

"Позориште на шинама - штаркову новогодишњу чаролију” организује Вајбер саветовалиште “Бебирон” у сарадњи са Туристичком организацијом Београда, ЈКП ГСП “Београд”, градским општинама Врачар и Звездара и компанијом Инфомедиа.

 

Генерални покровитељ је компанија Соко Штарк.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 14 децембар 2017 18:18

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани