A+ A A-

Музички спектакл у Београду - Крафтверк

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Kraftwerk CAA Approved WebsiteУлазнице за концерт пионира електронске музике Крафтверк, који ће се одржати 24. фебруара у Комбанк Арени, су у продаји по цени од 3290 динара на свим продајним местима ЦС Евентима, на благајнама Комбанк Арене и Билет Центра Београда, и онлине на www.kombankarena.com.

Спајајући музику и перформанс, Крафтwерк 3-Д концерти представљају прави "Гесамткунстwерк – потпуно уметничко дело". Мултимедијски пројекат Крафтверк покренули су 1970. године Ралф Хитер и Флоријан Шнајдер. Поставили су свој електронски Клинг Кланг Студиоу Дизелдорфу, у Немачкој, где су осмислили и продуцирали све Крафтwерк албуме.

 

До средине седамдесетих година прошлог века група Крафтверк остварила је међународну славу на основу својих револуционарних електронских "звучних крајолика" и музичких експеримената са роботиком и другим техничким иновацијама. Својим визијама будућности, група Крафтверк створила је звучну подлогу за дигитално доба 21. века.

 

Њихове композиције, које користе иновативне технике, синтетичке гласове и компјутеризоване ритмове, имале су огроман утицај на међународном нивоу и у читавом низу музичких жанрова: од електро музике до хип-хопа, од техна до синтпопа. Својим живим наступима Крафтверк – Ралф Хитер, ХенингШмиц, Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген – илуструју своје веровање у одговарајући допринос како човека, тако и машине.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 08 октобар 2017 23:54

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани