Кућа Добрих Вести

Login

Фантастичан спот групе Зана за песму "Додирни ми колена 2017"

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ZanaНаша чувена група Зана снимила је фантастичан спот за песму “Додирни ми колена 2017 »  Бројни су хитови које потписује група Зана, а један од најпознатијих је песма "Додирни ми колена" коју је отпевала Зана Нимани. Јесен 2017-е нам ову песму доноси у новом ритму, а певају је Наташа Гајовић и Јелена Живановић.

Сада можете слушати "Додирни ми колена 2017" на домаћим радио станицама, Овим синглом Жика и Јелена најављују нови албум који ће издати за Магиц рецордс. На албуму ће се наћи укупно девет старих песама, у новим аранжманима 21. века, као и једна потпуно нова песма.

 

Са разлогом је Зана проглашена за једну од најпознатијих и најпопуларнијих група, свих времена, на нашим просторима. Иза себе имају и више него богату каријеру која траје скоро 40 година.

 

Ево и спота за песму "Додирни ми колена 2017" у којем се, поред Јелене, Наташе и Жике појављују пријатељи и родбина групе Зана, као и познати попут Тамаре Пауновић, Оливера Мандића, Бошка Јаковљевића и по први пут се испред камера, појављује и Марина Туцаковић која је и написала текст саме песме. Уживајте!

 

https://www.youtube.com/watch?v=lzk-86GF3ZE

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 07 октобар 2017 00:01
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија