Кућа Добрих Вести

Login

Амбасада Марока организује изложбу фотографија у Војном Музеју Београд

Оцените овај чланак
(1 Глас)

flagsssssssБЕОГРАД - Амбасада Краљевине Марока у Београду организује у Војном Музеју на Калемегдану, у оквиру обележавање 60 година од успостављања дипломатских односа, сталну изложбу фотографија, од 02 октобра до 03 децембра 2017 године на тему „Мароко-Србија : шездесет година обновљеног пријатељства“.

 

Ова изложба има за циљ да подсети на одличне односе који су постојали између Краљевине Марока и Србије, наследнице старе Југославије, кроз истицање улоге Марока као члан-оснивач Покрета Несврстаних и чија је визија заснована на вредностима мира, безбедности, сарадње и поштовање територијалног интегритета, најавила је Амбасада Марока.

 

Изложба такође ставља акценат на велике моменте везане за историјске посете Београду суверена Марока, покојног краља Хасана  II, посета Јосипа Броза Тита Мароку 1961. године.

 

Ова културна манифестација се одржава неколико дана пре затварања мароканских културних и економских дана организованих у Београду.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 30 септембар 2017 19:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија