A+ A A-

У Београду „Bali Wonderland“и Индонежанска пијаца

Оцените овај чланак
(2 гласова)

INd0БЕОГРАД - На Београдској тврђави ће 26. августа бити приређен „Bali Wonderland“ оквиру Калемегдан Summer Фестивала и у сарадњи са Амбасадом Републике Индонезије у Србији.

 

Први део манифестације у рову код Војног музеја ће бити Индонежанска пијаца. Програм који почиње у 19 часова је осмишљен да посетиоцима представи културу Индонезије и пружи им могућност да осете дух ове егзотичне земље из Југоисточне Азије.

 

Главна атракција биће звезде из Индонезије, плесна група „Krida Budaya“ која ће се представити публици у два наступа традиционалним балинежанским плесом. „Сваки плес је прича за себе и у њему су изражени покрети прстију, руку, главе и очију. Овакав спектакуларан перформанс немате прилике често видите и никако га не смете пропустити,“ наведено је у саопштењу из амбасаде Индонезије.

 

                        hindu

Наступиће и звезда са наших простора, кантауторка и live looping Тамара Ристић „Kezz“, препознатљива по јединственој комбинацији изворног и модерног, природног и електронског звука, те јакој емоцији. Тамара је победница неколико регионалних музичких такмичења, а ове године је објавила први албум у издању Mascom Records.

 

У току програма, дух Индонезије имаћете прилику да искусите и кроз низ других садржаја. На месту туристичке агенције Jungle Tribe моћи ћете да се информишете о занимљивостима Индонезије и како да отпутујете на ту дестинацију. На корнеру Амбасаде Републике Индонезије студенти ће моћи да пронађу све потребне информације о понуђеним стипендијама и да се фотографишу. На корнеру „Деца боје Бали“ најмлађи посетиоци ће моћи да уживају у бојама и дружењу.

 

Биће поствљен и корнер „Bidadari Indonesian Dance Studio“ где ће заинтересовани моћи да науче по неки занимљив корак егзотичног индонежанског плеса, затим простор на коме ће моћи да се опусте уз „Вежбе дисања“ и корнер „Henna tattoo“ за оне који би желели да украсе своје тело привременом тетоважом.

 

Специјално изненађење обезбедио је Qatar Airways“. На простору те ваздухопловне компаније ће посетиоци моћи да се фотографишу у времену од 19-20:30 часова и потом у случајном одабиру фотографија најсрећнији освоје 2х1 авионску карту за најчувеније индонежанско туристичко одредиште Бали.

 

Улаз на Индонежанску пијацу биће бесплатан за све посетиоце од 19-22 часа, док ће се за програм од 23 сата на коме наступа светска звезда Dyro, бити наплаћиван.

 

Тренутна цена карата за “Bali Wonderland”  износи 1090 динара, а актуелна је и акција 3+1. Карте су доступне на свим продајним местима Eventima i DD tickets.

 

Повезница ка догађају: https://www.facebook.com/events/146053352625110

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 21 август 2017 23:01
Борислав Коркоделовић

Одрастао у Нишу, Скопљу и Београду. Слушајући приче одраслих које су биле много чешће пре доласка телевизије, научио је имена неких светских политичара из средине 1950-тих и пре него што је постао ђак-првак. Први текст за који се сећа да га је написао био је за школске зидне новине о – чудили су се очеви пријатељи – грађанском рату у Конгу 1960. Четврта гимназија у Београду и Факултет политичких наука у Београду, су га научили да покушава да логички и рационално размишља о политици.
Пре него што је ушао у „златни рудник информација“ Новинску агенцију Танјуг да тамо остане наредних 40 година, стицао је праксу код добрих уредника у Радио Београду и на Телевизији Београд, као и од научних радника у Институту за међународну политику и привреду. Био је готово пет година дописник Танјуга са Југа Африке, извештавао са низа међународних догађања. Поред београдских медија, под правим или „илегалним именом“ је сарађивао без проблема са дневницима и недељницима на простору бивше Југославије, загребачким Вјесником, Данасом и Стартом, љубљанским Делом, сарајевским Ослобођењем, скопском Новом Македонијом, подгоричким Монитором...
Увек су га интересовала питања привредног развоја. Позних 1970-тих се заразио „азијским тигровима“ Јужном Корејом, Тајваном, Сингапуром и Хонгконгом чији вртоглави развој до данас прати. Није одолео ни другом валу „азијских тигрова“, Индонезији, Малезији и осталим земљама Југоисточне Азије. Увек заинтересован за лепе економске приче, последњих година учестало пише о привредама Народне
Републике Кине, Индије и осталих земаља BRICS.
Све време му је идеја да читалаштву у Србији и региону пренесе добра искуства из разних делова света и различитих привредних система. Како нам је у привреди, изгледа да није далеко одмакао у том настојању.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани