A+ A A-

Београд први пут домаћин ИПРА конференције

Оцените овај чланак
(0 гласова)

image00555555БЕОГРАД - Више од 20 стручњака у области односа са јавношћу и комуникација из целог света - чланова жирија и УО Међународног удружења за односе са јавношћу (International Public Relations Association - IPRA), протеклог викенда се окупило у Београду на финалном жирирању и избору добитника престижних признања  IPRA Golden World Awards for Excellence2017 и IPRA GRAND PRIZE 2017.

 

Стручњаке из Енглеске, Русије, Шпаније, Турске, Бугарске, Кипра, УАЕ, Саудијске Аравије, Финске, Холандије, Србије, Аустрије, Филипина, угостилa je агенција Блумен уз подршку Туристичке организације Београда и Друштва Србије за односе с јавношћу.

 

Гости су током боравка у Београду имали прилику да обиђу и различите знаменитости нашег града и најпознатије туристичке локације: Београдску тврђаву, Скадарлију, Косанчићев венац, Савамалу, Терaзије, Цркву светог Марка, Храм светог Саве, Музеј Николе Тесле...

 

О својим утисцима о нашој престоници, историји, култури, традицији и гастрономији активно су извештавали на друштвеним мрежама, а позитивне коментаре и фотодокументацију ових изузетно утицајних људи у пословном и приватном окружењу у својим земљама, за само неколико дана видело је најмање 40.000 људи.

 

Међународно удружење за односе са јавношћу - ИПРА (International Public Relations Association), зачето је пре 60 година на иницијативу данских и британских професионалца да се сачини оквир за подизање стандарда и унапређење праксе у области ПР-а у свету. Формално, ИПРА је основана 1.маја 1955. године у Лондону, где је и сада њено административно седиште. Броји више од 10.000 чланова, професионалаца из области комуникација. Чланови овог удружења су појединци, истакнути ПР стручњаци из целог свет.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани