Кућа Добрих Вести

Login

Концерт Стинга у септембру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

StingггггггБЕОГРАД - Након распродатих концерата у Северној Америци, Европи, Јужној Америци и Мексику, Стинг у оквиру своје најновије турнеје 57tх & 9tх World Tour долази у Србију.

 

Светски познат музичар одржаће концерт у Београду, 17. септембра у Комбанк Арени. На најновијој турнеји, Стингу се придружује трочлани бенд који чине његови дугогодишњи сарадници гитариста, Dominic Miller, Josh Freese (бубњеви) и Rufus Miller (гитарa) и специјални гост  gost Joe Sumner као и хармоникаш Percy Cardona из састава “ The Last Bandoleros”.

 

Гитарски вођена турнеја 57tх & 9tх започела је у Северној Америци у фебруару ове године и до сада је обишла више од 50 градова Европе, Централне и Јужне Америке и Азије. Турнеју прате изузетни коментари фанова и критичара. “У самој сржи налази се моћан таленат за писање песама, течне мелодије, смели ритмови и смислени текстови испоручени од врхунског музичара. Овај концерт заслужује почасну титулу.”

 

“Стинг приказује разноврсност, дубину и трајну рок снагу на новој турнеји.” – Austin 360

“Листа песама се креће преко надмоћних нових песама, соло материјала и класишних Police хитова. Стинг је универзални приповедач, изграђен од онога од чега су направљене легенде” –– Vancouver Weekly

 

Стингов дванаести соло студијски албум под називом “57tх & 9tх”, је његов први рок/поп пројекат након више од деценије и објављен је у новембру за A&M/Interscope Records.

 

Колекција од десет песама приказује широк спектар Стингових стилова од промуклог, гитарског првог сингла “I Can’t Stop Thinking About You” преко бруталног “ “Petrol Head” до химничне “50,000”. Албум је продуцирао Мартин Киерсзенбаум, снимљен је за неколико недеља са Стинговим дугогодишњим сарадницима Dominicom Millerom и Vinniem Colaiutaom као и бубњарем Josh Freeseom (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses, гитаристом Lyle Wormanom и пратећим вокалима из бендова Tex-Mex и The Last Bandoleros.

 

Стинг је први пут наступио у Арени пре шест година са симфонијским оркестром а 17. септембра наша публика ће имате прилику да га чује у његовом примарном роцк/поп звуку у оквиру турнеје коју су многи већ означили круном Стингових концертних наступа.

 

Улазнице за концерт у Београду су у продаји од среде, 21. јуна.  Чланови званичног  Sting.com фан клуба, улазнице могу наручити дан раније, у уторак, 20. јуна преко сајта www.sting.com/tour.

 

Улазнице у регуларној продаји биће по ценама од 2990 динара и навише на свим продајним местима  Евентима као и на благајнама: Комбанк Арене, Билет Центра Београда, Дома Омладине и Ушће Шопинг центра и онлајн: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија