Кућа Добрих Вести

Login

Прва имерсивна представа у Београду „Дан у Ноћи“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

danunociciciciБЕОГРАД – Прва имерсивна представа у Београду „Дан у Ноћи“ биће одржана вечерас у 19,30 часова и 23. маја са почетком у 20 часова.


Претходно је већ имала своју премијеру 10. маја 2017.


Представа ће имати и своја извођења у јуну: 17. и 20. јуна са почетком у 20 часова.

 

Имерсивно позориште је савремена форма интерактивног театра и омогућава специфично индивудуално искуство сваког гледаоца. 
Ова форма пружа могућност публици да зарони у суштину стваралачког процеса и позоришног уметничког дела.
Она омогућава публици да се приближи представи као музици, слици или скулптури близу и интимно, не спутавајући је седењем у позоришној сали, већ слободним кретањем и праћењем радње кроз сопствено нахођење.


Постоји кућа у Београду која крије тајне београдских интелектуалаца, уметника и активиста кроз векове.


Кућа у којој су се преплитали револуционари и удбаши, људи лаког и сумњивог морала и елитни доктори, уметници и обичан свет. Кућа у којој се све стапа у једно и једно се стапа у све. Она скрива и на моменте открива контрасне приче које су нас инспирисале у креирању ове имерсивне позоришне представе.


Парадокс кроз који живи кућа, забрана и револт, дан и ноћ, учмалост и живост куће, углађеност духа и оронула спољашност, као и личности које су пролазиле, задржавале се и живеле у овој кући чине срж ове представе. Представа се базира на devising процесу, физичком и имаге театру, уз велику посвећеност и ентузијазам свих укључених.

 

Место извођења представе је Строги центар, Господар Јевремова 43.

 

За све додатне информације о куповини карата можете контактирати Милену Тодоровић, 065/530-3542.

 

Карте по цени од 400 динара можете купити сваког дана, почевши од среде у периоду од 12 до поноћи у просторијама Строгог Центра.

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија