Кућа Добрих Вести

Login

Концерт бенда „Елементал“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ElementalllllБЕОГРАД – У Дому омладине, у суботу 6. маја бенд „Елементал“ из Хрватске одржаће концерт.


„Елементал“ је бенд чија се музичка база налази у реп музици, али тешко би га било свести само на један жанр.


У њиховој шароликој музичкој визији могу се наћи трагови различитих жанрова што њихов израз чини јединственим и оригиналним. Специфичност овог бенда су бритки текстови и занимљиве инструменталне подлоге који заједно чине аутентичан звук „Елементала“.


Елементал никад није био бенд који је своју музику сматрао производом, него уметничким изразом, а њихов искрен став препознаје публика у целој регији. Током година „Елементал“ је наступио у бројим градовима Хрватске, али и Словеније, БиХ, Србије и Македоније.


Иако постоји од 1998, бенд који су у почетку сачињавали три MC-ја данас броји седам чланова. Музику, стихове и аранжмане стварају сами и током година су се доказали као врсни аутори и извођачи.


Осим што су врсни студијски музичари, “Елементал“ се доказао и као један од најбољих концертних бендова. Приоритет овог бенда је близак однос с публиком кроз концертне наступе. „Елементал“ је један од ретких бендова који са својим фановима свакодневно комуницира путем своје интернет и Фејсбук странице.


Чланови „Елементала“ су вокали Мирела Приселац Реми и Лука Тралић Shot, гитариста Ерол Зејниловић, басиста Конрад Ловренчић, клавијатуриста Давор Заношки, бубњар Иван Водопијец и пратећи вокал Вида Манестар.


Предгрупе „Елементалу“ биће Канџија и голе жене.


Цена улазнице је 1370 динара, на дан концерта 1500 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести/Дом омладине


Последњи пут измењено петак, 28 април 2017 22:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија