Logo
Одштампајте ову страницу

Манифестација „Food planet“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

foodfailessssssБЕОГРАД - Током тридесет дана априла и маја у центру Новог Сада трајаће фестивал интернационалне хране и музике.

 

За време фестивала је и Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду (13.05. - 19.05.) са великим бројем посетилаца из целог света.

 

Фестивал интернационалне хране и музике отвара се 27. априла у 17 часова и трајаће све до 27. маја.

 

Програм отварања:

 

У 17 часова:

 

- Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада

- Бранислав Мићуновић, амбасадор Црне Горе у Србији

- Миодраг Канкараш, генерални конзул Црне Горе

 

У 17.15:

 

- Наступ црногорске певачице Душанке Беладе

- Наступ КУД-а "Ловћенац"

- Промоција позоришне представе "Три сореле" коју изводе глумци Центра за културу "Тиват", представа је исто вече 27. априла од 20 часова у Позоришту младих у Новом Саду.

 

Сваког дана Новосађанима и гостима главном града Војводине представиће се се друга амбасада и привредна комора те земље са својим чланицама. Имаћемо прилике да пробламо специјалитете 30 различитих националних кухиња, упознамо културну баштину те земље као и да уживамо у њеној традиционалној и савременој музици.

 

Такође, Новосађани и посетиоци града имаће прилике да уживају у специјалитетима које ће за њих сваког дана правити кувари најбољих новосадских и београдских ресторана.

 

Фестивал организује Колор Прес Група и Нинамедиа.

 

Детаље програма и распоред земаља по данима погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015