Кућа Добрих Вести

Login

Документарац гледанији од ријалитија

Оцените овај чланак
(2 гласова)

koacnodolumentaБЕОГРАД - Иако су емитоване тек четири епизоде серијала "Планете Земље II", британски јавни сервис BBC је саопштио да је природњачки документарац убедљиво најгледанији програм међу младим људима.


Документарац BBC-а је оставио далеко за собом ријалитије попут "Икс фактора", а серијал сваке недеље привлачи 1,4 милиона гледалаца између 16 и 34 године, односно има 100.000 пратилаца више од Икс фактора, пише Дејли телеграф.

 


"Планета Земља II" емитује се у истом термину као Икс фактор (недељом увече у 20 часова), а документарац просечно испред малих екрана прати чак 12 милиона људи, док ријалити програм гледа седам милиона.


Телеграф истиче да се може закључити да су млади људи више заинтересовани за дивни документарни програм британског јавног сервиса и легендарног Дејвида Атенбороуа, који се бави животињским и биљним царством, него за бљештави ријалити програм.


Извор: Кућа добрих вести/РТС


Последњи пут измењено субота, 03 децембар 2016 17:06
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија