Кућа Добрих Вести

Login

Дани Немачке у Стадион шопинг центру

Оцените овај чланак
(2 гласова)

germrani67676БЕОГРАД – Дани Немачке биће организовани у Стадион шопинг центру током наступајућег викенда.


Ово је већ традиционална манифестација која се ове године успешно реализује у сарадњи са Немачко - српско привредном комором, Туристичком организацијом Немачке, Амбасадом Савезне Републике Немачке у Београду, Колор Прес групом и Гете Институтом.


На отварању, које ће бити одржано данас у 19 часова, почасни гост ће бити секретар Амбасаде Немачке, Јирген Шмид, задужен за привредну сарадњу, представник АХК - Немачко - српске привредне коморе, Туристичке организације Немачке и Др Bernd Schneider, Заменик директора Гете -института и руководилац одељења за немачки језик.


Како је најавио Гете Институт церемонију отварања улепшаће музика у духу Октоберфеста у извођењу бенда Оберкраинер а присутни ће уживати и у музичком умећу Дечије филхармоније која ће извести дела немачких композитора.


Током тродневне манифестације уживаћете у духу Немачке, промоцији немачких брендова, изложби фотографија немачких градова и промоцији Немачке као популарне туристичке дестинације, музици, плесу, дегустацији Пауланер пива и wurst кобасица.


Београђање у суботу и недељу у терминима од 12 и 18 часова током оба дана очекују музички концерти, забавне активности за децу и фаце паинтинг играонице Дреамланд, мини модна ревија Удружењa Fashion, концерт немачке музике у извођењу Фамилy бенда, наступ малих балерина студија Леонеса и наступ Дечије филхармоније, Нивеа саветовалиште за негу коже, слатки Куглоф корнер и Рода Октоберфест промотивне акције. За промоцију Немачке као туристичке дестинације биће задужени Туристичка организација Немачке и туристичке агенције Кон Тики и Биг Блу.


За промоцију немачког језика биће задужен Гете-Институт који као културна установа Савезне Републике Немачке своју делатност обавља широм света, потпомаже и унапређује учење немачког језика у иностранству и негује међународну културну сарадњу. Гете-Институт, такође преноси свеобухватну слику Немачке путем информација о културном, друштвеном и политичком животу.


А биће и изненађења - Туристичка организација Немачке у сарадњи са Луфтхансом вам даје могућност да учествујете у занимљивој активацији „Осетите чаролију немачке природе“. У периоду од 20. октобра до 14. новембра, можете посетити интернет презентацију www.germany.travel где ћете имати прилику да одговорите на пет питања о Савезној Републици Немачкој.

 

Уколико одговорите тачно на свих пет питања, можете освојити повратно путовање у Франкфурт, у економској класи за две особе, на бази два ноћења са доручком.

 

Промотивна активност траје до 18. новембра када ће се знати ко ће путовати у Немачку.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 20 октобар 2016 22:02
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија