Кућа Добрих Вести

Login

Ничим изазван и Дарко Рундек у синглу „Бескућник“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

beskucnikfotoНа новом синглу бенда "Ничим изазван", последњем пред излазак албума који је планиран у наредних неколико недеља, гостује Дарко Рундек.


Врбашко-београдски састав ће на свом другом студијском албуму под именом ''Одлазиш?'' уз већ објављене синглове Рекла је, Бо бо бом и Далијев брк имати и свој најновији сингл ''Бескућник''.


Током заједничких наступа бенда и Дарковог Cargo Tria на неколико летњих фестивала договорена је ова врло занимљива сарадња до које је дошло управо овако:


“Седимо ти ми тако једног дана на Ок Фест-у на Тјентишту где у бекстејџу седе момци из Eyesburna, Bad Copy-a, Rundek Cargo Trio и ми. После неког времена већ су се сви опустили и састави су се измешали у опуштеној причи. Нас неколико седимо са Дарком и Изабел и причамо... Кажем ја Дарку Рундеку: ''Не знам да ли си уопште чуо нашу музику икада али многи кажу да наша музика личи на вашу?''А он погледа онако преко мог рамена у други ћошак шатора и каже :''Bad Copy, a?“. Одлична фора. Неколико месеци касније, представљамо вам песму "Бескућник".


“Рад са тако великим именом и великаном уметности на нашим просторима је огромно искуство и још већа част.”, кажу чланови бенда и додају: ”Дарков глас и певање су оплеменили песму. Иако смо ми од самог настанка песме и планирали Дарково учешће у њој, ипак би се могло би се рећи да је песма испала и боља него што смо очекивали.


Ударне нове песме са албума “Одлазиш?” своју премијеру ће доживети на ексклузивном концертном представљању у четвртак, 26. новембра од 22 часа, у шармантом простору Новог Bitefartcafea, најавила је Lampshademedia.


Број улазница је ограничен и у претпродаји се могу купити по цени од 600 динара на свим продајним местима Евентима, DD Tickets и на благајни "Bitefartcafea".



Извор: Кућа добрих вести



Последњи пут измењено понедељак, 23 новембар 2015 22:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија