Кућа Добрих Вести

Login

Градско такмичење рецитатора у Културном центру „Чукарица”

Оцените овај чланак
(5 гласова)

deteeeeeБЕОГРАД - У Културном центру „Чукарица” сутра ће се одржати 55. градска смотра  рецитатора.

 

Након одржаних општинских такмичења на којима је учествовало око 1.400 деце и младих и која су реализовала општинска удружења „Пријатеља деце” у сарадњи са основним и средњим школама, изабрани су најбољи који ће своје умеће у рецитовању показати у недељу, објавио је Беоинфо.

 

Наступиће 105 такмичара у три категорије, односно деца и млади узраста од 7 до 18 година. Стручни жири изабраће по пет најбољих такмичара из сваке категорије, а петнаест Београђана учествоваће на републичком такмичењу које ће се одржати у Ваљеву током маја.

 

Пријатељи деце Београда и Савез културно-уметничких друштава Београда више од пола века организују манифестацију која негује лепоту изговорене поезије и подстичу таленат и  способности деце и младих и ове године су главни организатори програма. 

 

Такмичење рецитатора је један од програма Пријатеља деце Београда који подржава градски Секретаријат за спорт и омладину.

 

Програм траје од 10 до 16 часова. Улаз је слободан.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија