Кућа Добрих Вести

Login

Тренинг за припрему ЕУ пројеката

Оцените овај чланак
(1 Глас)

euuuuБЕОГРАД - Агенција ЕУ Пројекти у сарадњи са Ин Центром организује тренинг Припрема ЕУ пројеката (Управљање пројектним циклусом), који ће бити одржан 4. до 6. Фебраура у просторијама Ин Центра у Београду.

 


Тренинг обухвата:


– Упознавање са начином функционисања тржишта донација и донаторских организација
– Идентификовање отворених и најављених конкурса за Ваше пројектне идеје
– Практичан рад на развоју конкретних пројектних идеја
– Одговори на питања у вези са писањем пројеката,
– Дизајнирање основне структуре предлога пројекта у складу са критеријумима и очекивањима евалуатора: развој, вођење и организација пројеката; разрада пројектних фаза и активности
– Идентификовање могућих конзорцијума и улоге у пројекту
– Упознавање са начином оцењивања поднетих предлога пројеката, зашто једни пројекти добију финансирање и зашто други падају
– Дефинисање добрих пројектних конзорцијума и улога партнера у пројекту
– Мале тајне великих мајстора кухиње


Материјали коришћени у припреми и реализацији наведене обуке заснивају се на 15 година искуства тренера у непосредном писању, оцењивању, спровођењу и евалуацији пројеката финансираних од стране 12 различитих донаторских организација, преко 140 организованих обука, 25 успешно написаних и уговорених пројеката вредности 31 милион евра (86% успешности), објављено је на порталу eu.projekti.rs.


Ко може да учествује на тренингу?


Представници државних институција, локалних самоуправа, организација цивилног друштва, фондација, привредних субјеката (предузетници/предузећа) и факултета који су регистровани на територији републике Србије и које су користиле, тренутно користе или планирају да користе финансијска средства програма ИПА или Хоризонт 2020. Уколико твоја организација већ учествује у овим ЕУ програмима или је озбиљна у намери да то уради у 2015-ој онда је ово тренинг за тебе.


Учесници тренинга требало би да буду особе које су у својим организацијама одговорне за реализацију међународних омладинских пројеката и/или управљање финансијским средствима. Свака организација има право да пријави једног до три представника. Тренинг ће бити одржан на српском језику, али је потребно и основно познавање енглеског језика.


Како се пријавити


На e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. треба доставити попуњен пријавни формулар и доказ о извршеној уплати котизације. Пријавни формулар, агенда тренинга и инструкције за плаћање налазе се у прилогу овог документа, а крајњи рок за достављање пријава је 2. фебруар 2015., до 14 часова.

 

За учешће на тренингу се плаћа котизација.


Више о тренингу можете се распитати и на телефонском броју 011/3281-209
Пријавни формулар и агенду преузмите ОВДЕ.

 


Последњи пут измењено четвртак, 29 јануар 2015 10:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија