Кућа Добрих Вести

Login

Изложба старих и уметничких заната на тргу испред Општине Звездара

Оцените овај чланак
(0 гласова)

rukotvorineБЕОГРАД - На тргу испред Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, од уторка, 18. новембра. до недеље, 30. новембра2014. биће организована продајна излижба ручно рађених предмета старих и уметничких заната. 

Изложба је за посетиоце отворена сваког дана у периоду од 9 до 18 сати.


Изложбу организује Удружење „Београдски креативни собичак” у сарадњи са Градском општином Звездара.


На изложби, чији је циљ промовисање старих и уметничких заната, представљени су разноврсни и интересантни производи од коже, уникатна гардероба и накит, ручно рађени и осликани предмети за домаћинство, кондиторски производи, производи од меда и пчелињег воска, козметички производи од природних састојака...


Београдски креативни собичак око себе окупља излагаче који производе квалитетне, оригиналне и разноврсне рукотворине, тј. производе израђене традиционалним методама.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 20 новембар 2014 12:04
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија