Кућа Добрих Вести

Login

Хаковање бензинске станице

Оцените овај чланак
(2 гласова)

hskszonniddБЕОГРАД - НИС и ICT Hub организују 2. и 4. Марта хакатон „Хаковање бензинске станице“, који за циљ има проналажење решења која могу додатно да унапреде дигитално искуство корисника НИС-ових бензинских станица широм Србије.

 

Хакатон је прилика за све који желе да у року од 48х са својим тимом покушају да креирају иновативно софтверско решење, у виду wеб или мобилне апликације, и тако одговоре на неку од задатих тема из домена пословања бензинских станица.

 

Није неопходно да поседујеш предзнање или експертизу из области енергетике или пословања бензинских станица – оно што ти је потребно за успех је тим који обједињује знања и вештине из ИТ-а и дизајна, бизнис размишљање, креативност и одлучност да за 48 сати квалитетно одговориш на постављени изазов.

 

Током хакатона, биће ти на располагању врхунски предавачи и ментори из пословања бензинских станица, али исто тако и програмирања, дизајна, као и припрема за јавни наступ (презентацију).

 

НИС је обезбедио услове за неометан развој иновативних софтверских решења, као и сјајне награде (укупни новчани наградни фонд је 5.000 евра нето за три најбоља решења).

 

Ко може да се пријави?

 

Пријаве су омогућење искључиво за комплетне тимове од максимално 4 члана, који ће у себи имати капацитете да развију софтверска решења (wеб или мобилна), дакле идеално је да се у тиму нађу програмери, дизајнери, људи из света бизниса и предузетници.

 

Детаљније информације о процесу селекције тимова можете пронаћи у документу.

 

Зашто се пријавити?

Сјајне новчане награде

Прилика да најбољу идеју реализујеш у коначан производ

Прилика да се представиш потенцијалним послодавцима, клијентима и партнерима

Искуство, знање и контакти које ћеш стећи

Бесплатно учешће

 

Пријави се ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 16 фебруар 2018 20:40

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија