Кућа Добрих Вести

Login

Желите Дигиталну 2018 годину!?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

DIDTALSREBIJAБEOГРАД – Пуно дивних догађаја збило се ове године а једно од њих је и покретање Иницијативе Дигитлна Србија.

 

"Иницијатива Дигитална Србија" коју наша "Кућа добрих вести" подржава основана је са идејом да споји водеће компаније из области технологије, ИТ и телекомуникација, како би мапирале пут дигиталних трансформација у Србији, и пружиле помоћ и стручну подршку у процесу иновација које ће допринети бољој будућности њених грађана.

 

 

Управни одбор Иницијативе Дигитална Србија чине представници компанија оснивача, а председник управног одбора је Бранко Милутиновић, генерални директор и суоснивач Нордеуса.

„Дигитална Србија“ већ је покренула бројне иницијативе у Србији а овом приликом пожелела је само да Вам честита Нову годину:

 

 

„Дигитална Србија“  је дивна ствар која се догодила Србији. Ова организација ће омогућити основне информације и подршку иновативним компанијама и малим и средњим предузећима у ИТ сектору и вођењу пословања у овим областима. Пружиће помоћг компанијама и заједници у успостављању контаката преко различитих форума и сајмова.

 

Поред тога активно ће учествовати у идентификовању и решавању правних ограничења која успоравају развој е-Пословања у Србији и обезбедће активну подршку за технолошке стартап компаније.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено субота, 30 децембар 2017 22:30

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија