Кућа Добрих Вести

Login

И ти буди Звездаш

Оцените овај чланак
(0 гласова)

zxwxxiiu98БЕОГРАД – Авив Парк у сарадњи са КК Црвена Звезда мтс организује Јавни час школе кошарке на Звездари.

 

Термин одржавања је субота, 23. септембар, од 16 до 20 часова.

 

КК Црвена звезда МТС наставља са својим активностима намењеним најмлађима. Акције ’’Звездина радионица’’, ’’Звездина отворена врата’’ и посебно Звездин Летњи камп наишли су на фантастични одјек међу младим кошаркашима. Терени на Малом Калемегдану, Златибору и Врњачкој Бањи, Зрењанину и Панчеву су били по навици препуни, а како и не би када је Звезда гарантовала најбоље могуће услове и најстручнији кадар за рад са младим кошаркашима.

 

Након више него успешно одржаних “Јавних часова школе кошарке” у Авив Парковима у Панчеву и Зрењанину, овог пута се Звездин караван, намењен најмлађима, сели у Београд, на Звездару. У сарадњи са Авив Парком Звездара организује се “Јавни час школе кошарке” у суботу, 23. септембра, који је у плану да траје од 16 до 20 часова, најавила је општина Звездара.

 

Најмлађим полазницима, који се већ увелико пријављују, и овог пута је омогућен рад са тренерима који су доказано најбољи у раду са децом, али и мајице, освежења и слатки пакет. Школа кошарке ће бити организована у неколико школских часова, а намењена је деци узраста од 7 до 14 година.

 

                                                            Poziv-vesjkjkjkjk

Сви заинтересовани дечаци и девојчице, који желе да се испробају на кошаркашком полигону у Авив Парку Звездара са најбољим тренерима КК Црвене Звезде и да тог дана прођу школу кошарке са њима, могу се пријавити сваког дана од 10х до 22 на телефон: 011/288-01-41.

 

Најбоља препорука за рад КК Црвене Звезде јесте број деце који се пријавио за ’’Звездину радионицу’’, ’’Звездина отворена врата’’ и посебно Звездин летњи камп. Најмлађи су и даље на врху пирамиде приоритета КК Црвена звезда MTС.

 

Зато, већ у суботу, 23. септембра, позивају сву заинтересовану децу са Градске општине Звездара на кошаркашки полигон у Авив Парку и гарантују сјајно кошаркашко искуство и феноменално дружење са Звездашима.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 22 септембар 2017 23:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија