Кућа Добрих Вести

Login

Новчана награда за најиновативније предузетничке пројекте

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ionvacijaaaaБЕОГРАД - Генератор конкурс покренула је Сосијете Женерал банка на 40. годишњицу њиховог пословања у Србији са жељом да улагања у иновативно предузетништво.


У оквиру конкурса ће бити награђено 40 најиновативнијих пројеката, а траже се пројекти који су:


- Иновативани, аутентични и оригинални — представљају нов начин пословања, нов производ или услугу, или утичу на побољшање корисничког искуства
- Изводљиви —на начин да постоји план потребних ресурса и средстава за њихово остварење
- Одрживи — са потенцијалом да буду профитабилни и да постоји план њиховог даљег развоја


Главну награду која износи 1.000.000 динара додељује Сосијете Женерал банка као подстицај најбољој иновацији према оцени стручног жирија, док награда публике износи 500.000 динара.


Свих 40 полуфиналиста добијају одговарајући пакет у банци без накнада у трајању од годину дана, као и прилику да свој пројекат промовишу на сајту Сосијeте Женерал банке.

 

societegeneraleeeee

 

Фазе селекције


Од свих пријављених пројеката жири ће направити ужи избор, а одабрани пројекти ће затим у року од седам дана морати да пошаљу нацрт свог бизнис плана. Они који прођу и овај круг селекције, биће позвани да своју идеју презентују стручном жирију.


У наредној фази ће сваки од 40 полуфиналних пројеката добити свој промотивни видео за који ће публика моћи да гласа. Стручни жири ће направити селекцију од 10 иновација које ће добити прилику да на финалном догађају пред медијима, предузентицима и инвеститорима јавно презентују своје идеје, након чега ће бити проглашен победник који осваја награду од 1.000.000 динара.


Сви заинтересовани могу пријавити свој пројекат попуњавањем форме на сајту конкурса Генератор, најкасније до 10. октобра у 17 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести/Startit.rs


Последњи пут измењено уторак, 19 септембар 2017 14:44

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија