Кућа Добрих Вести

Login

ИТконект 2016: испробајте другачију виртуелну реалност

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SlikaITkonekt454545БЕОГРАД - ИТконект 2016, 20. и 21. маја у хотелу Југославија биће јединствено место где ће посетиоци моћи да испробају најновија достигнућа у развоју виртуелне реалности и да се “транспортују” у пустињу, на дно океана или можда у свемир, али и да уживо испробају праве оклопе и мачеве какве су носили витезови у средњем веку. 

 

Друштво ће им правити Дарт Вејдер, Ирон Ман, Поисон Ивy, као и Калиси и други јунаци из Game ov Thrones. На самом улазу у догађај, посетиоце ће поздравити холограмски ликови оснивача и главних организатора ИТконекта.

 

Ово је само део несвакидашње занимљиве атмосфере коју ће осетити посетиоци највећег ИТ догађаја који се одржава 20. и 21. маја од 10 до 18 часова у хотелу Југославија. Ово ће истовремено бити и демонстрација нових домета ИТ индустрије, али и тога како ИТ компаније у Србији померају границе када су у питању услови за рад и радно окружење, који се не разликују од најсавременијих услова у развијеним европским земљама.

 

Улаз је бесплатан, а довољно је да се сви заинтересовани пријаве на сајту www.it-konekt.com, и на тај начин осигурају себи бесплатно присуство на ИТконект 2016.

 

Овај догађај је намењен пре свега ИТ стручњацима, а осим сјајне атмосфере и несвакидашњих доживљаја, они ће моћи да пронађу посао у ИТ-ју међу бројним отвореним радним местима које ће понудити ИТ компаније. Неки од кадрова који ће се тражити су Јава и RNR програмери, C# и C++ програмери, ASP.NET, QА инжењери, Андроид девелопери, и многи други.

 

ИТ-јевци ће на догађају моћи да тестирају своја знања на штандовима компанија, да решавају квизове и наградна питања, такмиче се у брзом куцању или прављењу апликације, а само неке од занимљивих награда које их чекају су дрон, наочаре за виртуелну реалност или лет чак авионом.

 

Они ће такође моћи да освоје и корисне бесплатне курсеве у ИТ-ју, у посебном ЕДУ делу на догађају, где ће се представити едукативне установе у ИТ-ју.

 

Главни партнер догађаја је Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, Comtrade, Zuhlke, Summa, Telesign, Emric, Holycode, Think-cell i drugi. Glavni edu partner je Admin Training Center ATC. ITkonekt je podržao Grad Beograd и Национална служба за запошљавање.

 

Догађај је подржао и donesi.com, који је припремио посебно изненађење за посетиоце ИТконекта 2016.

 

Кућа добрих вести од почетка овог скупа је поносни медијски партнер како прошле тако и ове године.

 

Улаз је бесплатан уз обавезну пријаву на сајту.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 18 мај 2016 21:06
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија