Кућа Добрих Вести

Login

ITkonekt 20. и 21. маја у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

itcionetktertetБЕОГРАД – Ако си заинтересован да будеш део једне велике приче о развоју информационих технологија у нашој земљи не би требало да пропустиш ITkonekt 20. и 21. маја у Београду.


Пријави се за ITkonekt 2016, највећи ИТ догађај у Србији на profile.it-konekt.com.


ITkonekt se одржава 20. i 21. маја у хотелу Југославија.


Улаз је бесплатан уз пријаву.


Више информација можеш сазнати на www.it-konekt.com.

 

Шта те очекује?


1. Забава -  гејминг део gejming deo, Xbox, Leage of Legend, нове видео игрице, девојке холограми, cosplay, дружење са ликовима из Game of Thrones, мачевање и испробавање опреме средњовековних витезова и још много тога.
2. Eдукативни део – бесплатни ИТ курсеви
3. IT конференције - страни и домаћи ИТ стручњаци
+ IT послови - најбоље ИТ компаније у Србији преносе део своје радне атмосфере на штандовима, и осим запослења нуде разне квизове, награде, изазове....


Неке од компанија које ће понудити радна места у ИТ-ију су: Microsoft Development Center Serbia, Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development, enjoy.ing, Comtrade, Telenor, eFront, Vast, Sungard и други.


Једноставном пријавом на profile.it-konekt.com можеш постати део растуће ИТ заједнице у Србији.


Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија