Кућа Добрих Вести

Login

Топ пет сајтова за бесплатно образовање

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sajtoviiiiiБЕОГРАД - Образовање одавно више није привилегија богатих појединаца. 

 

Међутим, уколико желите да се информишете и бавите различитим активностима, а немате времена или новца за класичне часове, ту су онлајн платформе за учење.

 

Оне су бесплатне, доступне свима , и нису везане за боравак на посебном месту у посебно време, већ свако распоређује своје време како жели.


Погледајте најбоље бесплатне платформе помоћу којих можете да проширите своје знање или пратите излагања неких од најзанимљивијих умова данашњице.

 

Coursera


Coursera је образовна компанија која сарађује са најбољим универзитетима И организацијама на свету, и нуди бесплатне онлине курсеве за све. “Наша технологија омогућава нашим партнерима да уче милионе студената а не стотине.”

 

Khan Academy

 

Није важно да ли сте студент, професор, ученик, директор, одрастао човек који се враћа у учионицу након 20 година, или само желите да научите биологију – материјали И извори Кхан академије доступни су потпуно бесплатно.


TED Talks i TED Education

 

ТЕД је непрофитна организација посвећена ширењу идеја широм света. Почела је 1984. године као конференција спајајући тако људе из три различита света: технологија, забава, дизајн. Области које сада покрива много су шире.
Academic Earth (http://academicearth.org/)

 

Сајт Academic Earth верује да свако заслужује приступ светској класи образовања, што је и разлог због ког нуде огромну колекцију бесплатних онлине курсева најбољих светских универзитета. Овај сајт ће вас провести кроз оригиналну серију видеа који су дизајнирани тако да буде ум, голицају радозналост и држе интелект “у форми”.

 

Big Think

 

Сваки чланак и видео на овој онлине платформи за едукацију базиран је на развијању “велике идеје” која је значајна и која тера на акцију. Биг Тхинк подржава питања и истраживања која имају моћ да промене наше животе, и то у годинама које тек долазе.


Извор: Bizlife.rs


Последњи пут измењено петак, 28 август 2015 22:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија