A+ A A-

Почиње са радом WordPress Aкадемија

Оцените овај чланак
(2 гласова)

vbpppppБЕОГРАД - После успешне iOS Akademije, SEEICT/Startit организује WPА Академију, двомесечни професионални курс за све који желе да изграде успешну каријеру програмирања на платформи која покреће 20 одсто интернета. 

 

Ова академија резултат је ослушкивања потреба. Један од најтраженијих и најплаћенијих послова данас у свету, али и Србији, је посао програмера. Преко 20.000 понуда за посао WP девелопера, постоји на Elanceуколико сте freelancer, док се огласи за стално запослење, само у Београду, свакодневно гомилају, преноси портал Startit.rs.

 

Потреба за квалитетним програмерима је очигледна, а напредни полазници ће имати прилику да после курса обезбеде себи посао.


Предавачи на Академији су Филип Илић


из Pukka Themesa и Милан Ивановић из WP Србија. Филип и Милан имају седам, односно осам година искуства у WordPress а сваки од њих је направио преко 50 сајтова, што гарантује кредибилитет програма.


Милан је организатор WordCamp Belgrade, а један је и од оснивача домаће WP заједнице. Са друге стране, Филип је суоснивач PukkaThemes, а његова екипа је на Theme Forestu, највећем WP маркетплејсу, добила титулу елитног аутора. 

 

Кроз двомесечни курс полазници ће научити да самостално програмирају WP сајтове, остварују своје идеје или можда раде за другога. Циљ је да полазници са већ неким искуством после завршеног курса могу да направе врхунске сајтове и наплате их чак до 1.500 евра. Са друге стране, за полазнике без основног знања организоваће се курс према њиховим потребама.


Поред редовних предавања три пута недељно, предавачи ће имати менторске серије 1на1 по жељи полазника.


Број је ограничен на 15 људи, а група ће се формирати према претходном програмерском исксутву полазника. Простор WP Академије се налази у Кнеза Милоша 47, а термини су прилагођени запосленима и студентима.


Цена курса износи 950 евра, док за све који се пријаве до 10. фебруара обезбеђен је попуст односно цена је 750. Пријаве су у току.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 27 јануар 2015 18:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани