Кућа Добрих Вести

Login

Презентација програма „Чиготица” у Општини Звездара

Оцените овај чланак
(1 Глас)

CIGOTECAБЕОГРАД - Презентација програма „Чиготица” биће одржана у понедељак, 13. новембра2017. у 13 часова у Великој сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, први спрат.

 

Програм „Чиготица” је намењен превенцији и лечењу гојазности код деце и адолесцената и реализује се већ 9 година.

 

Програм је подржан од стране Министарства здравља и Републичког фонда здравственог осигурања (РФЗО), тако да деца и млади  узраста од 12 до 18 година имају право да два пута у том животном добу, користе овај програм о трошку РФЗО-а.

 

У презентацији ће учествовати представници програма „Чиготица“, представници Дома здравља Звездара и представници Градске општине Звездара.

 

Презентацији програма, која ће бити одржана у Градској општини Звездара, присуствоваће директори звездарских школа, професори физичког васпитања и представници Савета родитеља из свих школа са Звездаре.

 

Презентација овог програма је одржана у већем броју општина и локалних самоуправа у Републици Србији, а у марту 2017. одржана је презентацију коју је организовао Секретаријат за здравство града Београда.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 10 новембар 2017 10:39

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија