Кућа Добрих Вести

Login

Дан за опуштање: Београдски фестивал арт јоге Симилирис

Оцените овај чланак
(1 Глас)

SIMAILARIS454545БЕОГРАД – У централном холу ТЦ Делта Ситија, у организацији Јога организацији Јога савеза Србије а под покровитељством Европске јога федерације одржаће се трећи Београдски фестивал арт јоге Симилирис у Србији.

 

Програм ће трајати од 12-21 час, а организатор је обезбедио бесплатан улаз за све посетиоце Делта сити-ја.

 

На Фестивалу арт јоге ће шира јавност имати прилику ближе да се упозна са Арт јогом “Симилирис”- стилом јоге који је све популарнији у свету. У програму биће представљени Јога клубови који негују овај стил јоге у нашој земљи и представници из иностранства.


Потреба за организовањем Фестивала арт јоге је све већа.

 

Популарност овог стила јоге лежи у чињеници да Арт јога Симилирис задовољава суштинске потребе савременог човека - могућност да се кроз динамичку физичку активност постигне ослобађање од физичких тензија и менталне напетости. Супротно уобичајеном предубеђењу да физичка активност троши енергију и ствара умор, вежбањем Арт јога Симилирис тело се регенерише и ослобађа тензија.

 

Ствара се нова животна снага и виталност, која се манифестује у повећању квалитета интелектуалне, емотивне и креативне димензије нашег живота.

 

Арт јога Симилирис је стил јоге у коме се преплићу јога положаји и елементи савременог плеса и модерног балета. Поштујући основна начела извођења јога положаја, уз склад покрета, дисања и пажње, уводећи музику и ритам, у наступима Арт Јоге Симилирис  постиже се снажан сценски утисак.

 

Организатор трећег Београдског фестивала арт јоге Симилирис је Јога савез Србије, надлежни национални савез за област јога спорта, утемељен у неговању академског приступа јоги, који кроз многобројне активности приближава јогу као предлог здравог животног стила.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 17 мај 2017 16:34
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија