A+ A A-

Пролећна школа трчања

Оцените овај чланак
(3 гласова)

skolaaaaaБЕОГРАД - Са првим мартом, Београдски тркачки клуб спрема се да упише пету генерацију школе трчања у овом облику.


До сада је кроз Школу прошло више од 900 тркача и тркачица, а 80% њих истрчало је свој први полумаратон, управо по провереном програму који почетнике лако и ефикасно уводи у свет трчања.


У Пролећној школи трчања научићете технику трчања, добити све потребне информације о исхрани, опреми, и другим стварима које су вам до сада биле нејасне, објављено је на порталу Trčanje.rs.


У року од 4 месеца са три тренинга недељно, бићете спремни да истрчите свој први полумаратон.


Дипломски испит пролећне школе трчања је Ноћни маратон у Новом Саду.


Упис је у току, а пријаву можете обавити ОВДЕ.


Додатно, у школи ћете имати и три озбиљна тренинга недељно, који поред трчања подразумевају и вежбе снаге, које ће усавршити вашу технику, а вама помоћи да изградите здраво и функционално тело. Са вама раде професионални тренери са ДИФ-а, а Школа је подељена у пет група, у зависности од спремности тако да ћете у сваком тренутку бити у групи која вам највише прија.


Ваше питање: “Да ли ћу моћи да смршам, или, да ли ћу моћи да сазнам какве патике је потребно да купим” или нешто треће, одговор је – да! Поред трчања, ту су и едукативне сесије и одговори на питања.


У свакој школи коју сте до сада похађали упознали сте нове другаре. Неки од њих су вам остали пријатељи и данас. Школа трчања ће вам пружити прилику да поновите тај доживљај. Радујте се новом друштву пред којима су исте недоумице и изазови.
Ако ти је макар на једно од ових питања одговор да онда је школа трчања концепт који би требало да размотриш.

 

Она те не учи да трчиш, јер твоје тело то већ и само зна већ ти пружа безбедно и једноставно окружење у оквиру кога ћеш најбрже напредовати, где те неће мрзети да устајеш ради тренинга, где ћеш упознати сјајне људе, које год да си годиште.

 

Цена Школе трчања је 5900 динара за оне који желе да плате у ратама цена је 7990 динара.


Прва рата износи 4 000 динара и плаћа се на упису. Друга рата од 3 990 динара и плаћа се до 1. маја.


За једнократно плаћање на упису цена изности 5 990 динара.

 

Пријава је отворена до попуњавања места, а број места је ограничен на 200.


ИЗВОР: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 03 март 2015 21:05
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани