Logo
Одштампајте ову страницу

Како испричати своју причу тако да се допаднете послодавцу?

Оцените овај чланак
(1 Глас)

seminarrrrБЕОГРАД - У суботу, 13. јануара, у организацији Центра за развој каријере, биће емитован снимак семинара „Како испричати своју причу тако да се допаднете послодавцу?”, а предавач ће бити Милош Томановић.

 

У савременом свету пословања кратко је време које нам послодавци нуде да представимо себе. Некада се мери минутима. Шта онда рећи или учинити да бисте били изабрани међу стотинама других кандидата? За добар наступ потребни су припрема, природност и неколико једноставних вештина. Овај семинар намењен је свима који се спремају да конкуришу за посао и желе да повећају своје могућности и вероватноћу да ће бити изабрани.

 

На семинару ћете сазнати:

 

Како послодавци бирају кандидате?

Припрема за разговор и представљање

Телефонски интервју – 5 минута за добар утисак

Први разговор, наступ и понашање

Значај разумевања описа посла

Однос слушања и говора у току пријемног разговора

Стварање позитивног утиска

Умеће праћења и парафразирање

Представљање и опис реалних искуствених ситуација

Значај лоших искустава

Асертивност, зашто је важна?

Утицај емоције на разговор

Постављање питања

 

Искуство професионалца: Милош Томановић

 

Милош Томановић је почетна пословна искуства стекао као самостални предузетник. Почев од 1993. године, своје знање и искуство стиче у иностранству, пре свега у Прагу (Чешка Република), а касније и Санкт Петербургу (Руска Федерација). Током 1999. придружује се IDM-у, једној од највећих европских маркетинг агенција у области продаје и директног маркетинга за сектор продаје и области позиционирања и брендирања. Три године касније постаје партнер и директор за Нове послове (New Busines Director) и најпре поставља мрежу нових канцеларија у земљама бивше СФРЈ, а затим 2004. одлази у Русију, где као ЦЕО води и развија постојећу канцеларију и постаје задужен за територију целе Руске Федерације. До краја 2009. године задржава се на месту партнера у фирми IDM International и члана саветодавног одбора за развој пословања у централној и источној Европи. Од 2010. се бави искључиво консултантским радом у оквиру Омега Цонсултинг Теама. Помаже компанијама да унапреде пословање и направе жељену организациону климу, којом се постижу врхунски резултати, и обучава менаџере да руководе на нивоу најбољих руководилаца и лидера. Милош је данас специјалиста за стварање и руковођење усклађених, ефикасних тимова, успостављање функционалне организационе структуре, јасне систематизације рада, развој талената, као и развој менаџерских и лидерских вештина. Тражећи пут до формуле мотивације, Милош добија 2016. и признање да као први сертификовани инструктор по Инспире методологији буде задужен за сертификацију и обуку у региону југоситочне Европе. Инспире, као менаџерски алат који открива компетенције и предвиђа понашање запослених, има решење како мотивисати тимове и појединце. Уз Инспире Милош даје најбољи увид каква је усклађеност компетенција особе са захтевима радног места и како створити задовољне, ангажоване запослене.

 

Праћење онлајн, путем live streama.

 

Снимак семинара можете пратити у суботу, 13. јануара у 11:00 часова, кликом на OВАЈ линк.

 

Избор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 12 јануар 2018 15:57
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015