A+ A A-

Познати финалисти „САМ Годишње награде 2017“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

tumbastoВЕОГРАД - Према мишљењу чланова и жирија Српске асоцијације менаџера (САМ), менаџери који су препознати унутар и ван своје компаније као особе од интегритета и угледа и који су у 2017. години остварили посебне пословне резултате као и компаније које су понудиле најбоље услове за рад и развој професионалних менаџера и показале изузетне доприносе и одговорно понашање према друштвеној заједници, нашле су се у ужем избору за престижно признање „САМ Годишње награде“.

 

Како је објавила ово пословно удружење, у категорији „САМ Менаџер године“ финалисти су: Бранислава Гајић Станојевић, директор, Инфостуд група; Драгољуб Дамљановић Energy & Field Services VP SEE, Schneider Electric; Јасмина Кнежевић, оснивач и CEO, Belmedic; Владислав Лалић, Regional Property & Expansion Manager South East Europe ИКЕА и Владимир Илић, Executive Director, EUROPCAR Primero rent a car.

 

За признање „САМ Млади менаџер године“ у финалу су: Бранислав Лончар, CFO, Adriatic region, Publicis One, Богдан Гецић, адвокат, партнер и оснивач, Gecić Law, Драгана Јањић, сувласница и директорка, Винарија Алексић; Миша Живић, ЦЕО & цо - фоундер, Леанпаy лтд и Никола Обрадовић, директор и оснивач, CEO & co - founder, Leanpay ltd Нови Сад.

 

Послодавац године

У категорији „САМ Послодавац године“ нашле су се компаније: Ball Packaging Europe Belgrade ltd, ЗУ апотека БЕНУ Београд, DHL International Beograd D.O.O, Nelt Co. i Vip Mobile.

Признање за Послодавца године биће додељено и у категорији микро, малих предузећа и предузетника, а номиновани су: Атриа група, Аура, Маинстреам, Винарија Алексић и Wannabe magazine.

 

Компаније које су у 2017. години показале изузетан допринос и одговорно понашање према друштвеној заједници, а које су у трци за награду „Друштвено одговорна компанија године“ су: Coca Cola HBC Srbija, Delta Holding, Telegroup, Tikkurila i Titan цементара Косјерић.

 

Најбоље програме за развој талената и усавршавање менаџерског кадра развиле су и спровеле компаније које су се нашле у финалу за признање „Најбољи програм за развој талената“: Delta Holding, PwC, Schneider Electric, Telenor, VIP Mobile.

 

Проглашење победника 12. децембра

 

Добитници награда биће проглашени на свечаној церемонији „САМ ГАЛА 2017“, 12. децембра у Белеxпоцентру, на којој ће присуствовати више од 400 најутицајнијијих званица из пословног, политичког, културног и медијског живота Србије.

 

Српска асоцијација менаџера (САМ) традиционално већ шесту годину за редом, покреће избор за престижно признање „САМ Годишње награде“ са циљем промовисања изузетности и подстицања креативности и конкурентности у различитим сферама друштвеног и пословног живота. Српска асоцијација менаџера (САМ), окупља преко 400 професионалних менаџера, руководилаца успешних фирми и тимова од преко 90.000 запослених који годишње реализију посао вредан 12 милијарди евра.

 

САМ у свом фокусу има професионални развој менаџера, афирмацију, професионализацију и промоцију менаџерске струке, повезивање менаџера и промоцију најбољих пословних пракси, компанија, одговорног, етичког и одрживог пословања.

 

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 28 новембар 2017 23:43

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани