A+ A A-

Вербална и невербална комуникација у послу

Оцените овај чланак
(0 гласова)

verbalno454545БЕОГРАД – Данас од 11 часова биће организован бесплатни семинар „Вербална и невербална комуникација у пословном контексту”, најавио је Центар за развој каријере Линк Групе.
Семинар ће бити одржан у седишту Линк Групе, Цара Душана 34, у Земуну.


Едукација у области вештина комуникације неодпходна је свима који желе да остваре свој пун потенцијал и успех у својој професији. Током едукације и након ње потребно је посветити одређено време интеграцији стечених знања у своје аутентично искуство. Само испитивањем сопствених образаца понашања и комуницирања, анализом мишљења и осећања која их прате, могуће је разоткрити разлоге тренутног стила комуницирања, као и стварање погодног тла за жељену промену. Кроз вежбу, тренинг, упуштање у ситуације, развој способности и вештина се увећава. Уколико се у расту наиђе на препреку, неопходно је посветити јој пажњу, како би је отклонили, заменили је развијеном способности и наставили успон на пословној лествици.


На семинару ћете сазнати:


како развој вештина комуникације води ка успехунаучите како да кажете НЕ
зашто се треба едуковати о одређеним стиловима комуникације
која психодинамика стоји иза сваког од стилова комуникације
значај невербалне комуникације у пословном окружењу.


Искуство професионалца: Мирјана Кокерић


Мирјана Кокерић је национално сертификовани коуч Удружења за психотерапију, саветовање и коучинг Србије. Аутор је и реализатор Тренинга развоја вештина за превенцију и решавање конфликтних ситуација, краћег облика едукације, акредитованог код УПСКС-а. Вештине вербалне и невебалне комуникације неизоставан су део овог тренинга. Аутор је и три онлајн семинара, акредитована код Завода за школство Црне Горе, намењена стручном усавршавању просветних радника и развоју њихових вештина комуникације, превенције конфликата и базичних способности за обраду емоција.


Мирјана као дипл. мат. за рачунарство и информатику и тренер за развој животних вештина у школи преноси своја знања ученицима подржавајући индивидуални развој сваког ученика. У раду са клијентима кроз тренинге и едукативне курсеве пружа подршку клијентима да стигну до свог циља откривајући унутрашње снаге и потенцијале, кроз развој вештина и базичних способности, уз отклањање лажних уверења о себи, другима и свету.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 17 новембар 2017 16:43

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани