Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна подршка предузетницама

Оцените овај чланак
(1 Глас)

simanicccccccБЕОГРАД  - Из Привредне коморе Србије најавили су на недавно одржаном догађају посвећеном предузетницама да ће у наредном периоду одржати што већи број бесплатних радионица у циљу унапређења знања и вештина наших предузетница.

 

У Привредној комори Србије је одржано предавање са пратећом радионицом, намењено унапређењу пословања жена које су се одлучиле да буду предузетнице.

 

 

У фокусу скупа је било управљање финансијама и упознавање са програмима подршке и услугама које ПКС ставља на располагање свима који су се определили за предузетништво.

 

Бранислава Симанић, директорка Сектора предузетништва ПКС предводила је овај активан скуп жена које су донеле одлуку да се баве сопственим послом, упознавши присутне предузетнице на који начин ПКС све може да подржи њихов пословни напор и појаснила им је читав низ услуга које им стоје на располагању у ПКС. Симанић је поред тога најавила и формирање будућег парламента предузетника.

 

„У наредном периоду ћемо се трудити да организујемо што већи број бесплатних радионица у циљу унапређења знања и вештина наших предузетница, и планирамо да радимо на њиховом умрежавању“, навела је директорка Сектора предузетништва.

 

Предавање „Управљање финансијама - полуга за развој“ пратила је и активна радионица у којој су се окупљене предузетнице практично упознале са начинима за бољи менаџемент сопствених финансија са циљем унапређења пословања.

 

На догађају је промовисана књига „Предузетништво - мој избор“ и изражена захвалност Удружењу пословних зена Србије за успешну сарадњу на овом пројекту.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено понедељак, 13 новембар 2017 20:47

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија