Logo
Одштампајте ову страницу

Пријавите се за учешће на Базару мама предузетница

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bazaraБЕОГРАД - Десети изложбено-продајни Базар мама предузетница биће одржан у Београду, у тржном центру Делта Сити, у суботу 21. октобра од 10 до 22 часа.

 

Преко 50 мама предузетница из целе Србије ће на њему представити своје компаније и производе, а посетиоци ће имати прилику да купе уникатна гардероба за целу породицу, модне аксесоаре, природну козметику, креативне играчке и још пуно тога! Поред прилике за куповину јединствених производа које праве маме предузетнице, Базари су сјајна прилика да они који размишљају о предузетништву упознају храбре маме које су се већ одважиле на тај корак и да чују њихова искуства.

 

Базар мама предузетница постоји са циљем да промовише и међусобно умрежи предузетнице, као и да представи широј јавности маме предузетнице и сјајне ствари које оне раде,” изјавила је Јована Ружичић, директорка Центра за маме, удружења која организује Базар. “Базаре организујемо два пута годишње, а заинтересоване позивамо да целе године подрже сјајне маме предузетнице тиме што ће купити њихове производе у Маминој продавници, на адреси www.maminaprodavnica.rs, првој online радњи за јединствене ствари које праве маме предузетнице,” додала је Ружичићева.

 

Базар се организује у сарадњи са тржним центром Делта сити и уз медијску подршку Блиц жене, магазина Лепота и здравље, портала Најбоља мама на свету и Добре вести, као и Накси радија.

 

Ову иницијативу је подржао пројекат Inspiring Woman C&А и C&А Фондације.

 

Маме које су заинтересоване да излажу могу да се пријаве путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

                     uscecarice

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 11 октобар 2017 23:42
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015