Кућа Добрих Вести

Login

Пословна шанса за “велике играче”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kuglaБЕОГРАД - У Београду ће се овог месеца - 28. и 29. септембра, одржати јединствени форум водећих светских компанија из области приватног банкарства, директних и портфолио инвестиција, управљања капиталом и богатством, луксузних некретнина, индивидуалних и корпоративних пореза, имиграције на основу инвестиција и других финансијских услуга намењених најбогатијем слоју становништва у свету.


На "Belgrade wealth forum“ који се одржава у хотелу Фалкенштајнер, долазе учесници из 20 земаља, од Кине, САД, Канаде Балканских земаља, Турске, Андоре, Русије и великог броја европских земаља, које представљају интересе преко 10.000 највећих светских инвеститора из целог света, са укупним инвестиционим потенцијалом вредним више од 100 милијарди евра.

 

                                   BGwelat

 

Ко су учесници „Belgrade Wealth Foruma“


Највеће светске фирме које покривају 90 одсто програма добијања резиденција и држављанства кроз инвестиције (цитизенсхип бy инвестмент) у свету, биће учесници престижног “Belgrade wealth foruma”.


Учесници конференције су за своје клијенте извршили директно улагање или портфолио улагање вредно више двадесет милијарди евра, заступајући више од 10 000 најбогатијих клијената из целог света, из сегмента HNWI и UNHWI (богатих и веома богатих појединаца) чија укупна имовина је вредна више од стотину милијарди евра.


Значај Београдског форума у пословном свету, потврђује податак да, на Београдски форуму учествују чак три највеће светске компаније за имиграционе програме, што се заиста, ретко догађа на сличним догађајима.


Учесници су највеће глобалне консултантске куће у домену управљања богатством, ,,family offica“, инвестиционим консалтингом, имиграционим програмима пореском оптимизацијом, структуризацијом компанија и формирања компанија у разним јурисдикцијама.


,,Henley & partners” (Швајцарскa), ,,Arton Capital” (Канада) и ,,CS Global Partners” (Велика Британија) су три водеће светске компаније у области држављанства кроз инвестиције које ће се појавити на Форуму.


Компанија WAME (World Assets Management - Dubai) са Блиског истока покрива тренутно најпопуларнију и најлибералнију јурисдикцију – Дубаи и Уједињене Арапске Емирате (УАЕ).


Они јавности представити теме: добијања резиденције, оснивања компаније и банкарско пословање. УАЕ и Дубаи, тренутно су најуспешнија јурисдикција у привлачењу страног капитала, због једноставности процедура, брзог добијања резиденција и регистрације компаније и флексибилности банкарског система.


Међу швајцарским компанијама које учествују на Форуму је и “Zugimpex” компанија специјализована за регистрацију и управљање компанијама основаним у Швајцарској.


Ексклузивност Београдског Форума


Форум нуди и два веома значајна програма, један ексклузиван из Андоре и други који се први пут јавно презентује. Ексклузиван програм Андоре представиће две компаније из ове богате земље: ,,Aedes group" и ,,Alpha partners”.

 
Програм је намењен ограниченом броју богатих појединаца с беспрекорном биографијом и односи се на: добијање резиденције, оснивање компаније и банкарско пословање у Андори.


Први пут, широј јавности биће представљен програм добијања српске резиденције, на основу постојећег законодавства Републике Србије.

 

Програм ће представити компанија ,,Belgrade Legal Consultants“.


Због великог интересовања за учешће на Форуму и све већег броја партнера и спонзора, други дан Форума биће продужен, а коначан списак учесника, као и најновије вести о Форуму, биће објављени у медијима.


Детаљније информације погледајте на: www.belgradewealthforum.com.

 

Организатори овог ексклузивног форума омогућили су специјалну понуду за првих 10 читалаца ,,Куће добрих вести" и то 10 карата са попустом од 20 процената. При куповини карте неопходно је једино да наведете промо код (code) који ћете добити уколико се јавите на нашу e-mail adresu: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Своје место на форуму можете обезбедити посредством овог ЛИНКА, а за промо код прво се нама јавите.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 18 септембар 2017 14:09

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија