A+ A A-

„Ring the alarm“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

ringalarmaaaaaБЕОГРАД – Овогодишње издање „Ring the alarm“ се реализује у знаку пошумљавања обале Дунава.


Овај друштвени догађај се одржава на новој локацији, преко пута Винче, у атару јужног Баната, у близини бар Хагла, седам километара јузозападно од Старчева, објављено је на ФБ страници.



Од насеља Винча овај простор дели много шуме, а идеалан је и за камповање, вожњу бицикла и друге активности у природи, а шре свега за добар drum n bass, dubreggaedancehall и хип хоп звук. 


Шта Вас очекује?


- Волонтерске акције чишћења Дунава
- Волонтерске акције пошумљавања
- Ди-џеј и уживо наступи током три дана и ноћи
- Бепслатне графити и ди-џеј радионице
- Простор за камповање


Улазница је симболичних 200 динара по дану. Од прихода прикупљених ових путем, биће купљене додатне саднице за пошумљавње угрожених подручја.


За учеснике волонтерских радних акција, улаз је слободан.


Како до локације?


Могу је доћи преко Винче, где се прелази скеом до места одржавања фестивала. Друга опција је долазак преко Панчева возом или организованом минибус превозом.


Оближње локације за обилазак: археолошко налазиште „Бело брдо“, Винча, арехолошко налазиште „Старчево“, природна целина „Винчанска бара“, резерварт природе „Ивановачка Ада“, природна целина „Бара Хагла“.


„Ring the alarm 2017“ je делом финансира кроз програм Млади су закон, Министарства омладине и спорта, као и од продаје улазница, сувенира и пића.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 август 2017 14:59
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани