Logo
Одштампајте ову страницу

Тренинг радионице - Кораци ка успеху

Оцените овај чланак
(2 гласова)

klubsupennih545454БЕОГРАД - Клуб Успешних ће одржати петодневну тренинг радионицу, на којој ће бити обрађено пет основних алата да достизање личног и пословног успеха, као и пуно искоришћавање сопствених потенцијала.

 

Радионице су тематске и интерактивне. По завршетку радионица, полазници који крену даље у остварење личног успеха и циља имаће маркетиншку као и медијску подршку Клуба Успешних.


Распоред модула и теме


Модул 1: Креирање циљева


Тренинг ће се бавити практичним креирањем циљева у пословању и животу, као и корацима који су потребни за њихово остварење. Тек са јасним и конкретним формирањем циљева можемо знати куда идемо, и шта заиста желимо да постигнемо, а тиме и који су нам међукораци и алати потребни за њихово остваривање.


Модул 2: Пословна комуникација


Комуникација је кључ успеха, а при томе се њој обично посвећује премало пажње. Потребно је да научимо како да наступимо пред људима, пословним партнерима, клијентима, али наравно и пред ширим аудиторијумом и медијима. Од утиска који одајемо при комуникацији са другима, у највећој мери зависи да ли ћемо бити ангажовани за било који посао којим се бавимо.


Модул 3: Успостављање пословних веза и утицаја


Без обзира да ли имамо савршен производ или услугу, налазимо се на одличној физичкој позицији и нашим ценама можемо да парирамо конкуренцији, не можемо бити сигурни да ћемо се добро котирати на тржишту, уколико не знамо да остваримо одговарајуће пословне контакте, а затим и да знамо како да утичемо на њих, како би они одабрали да са нама послују.


Модул 4: Умеће продаје


Веома је погрешно мислити да се продајом баве само комерцијалисти. У продаји је свако од нас у сваком тренутку, било да смо власници предузећа или менаџери, запосленици или приправници, или пак ученици и студенти. Сви имамо потребу да “продамо” себе, како бисмо остварили неку пословну везу и стварну директну продају, да би смо дошли до унапређења, или једноставно добили боље оцене у школи. Продаја никада не престаје и зато је кључно научити основне принципе и технике продаје.


Модул 5: Маркетинг и промоција


Економска струка нам јасно каже да морамо водити рачуна о такозваним 4П маркетинг микса и то: Производ (Product), Цена (Price), Место (Place) и Промоција (Promotion). Жвимо у свету који се изузетно брзо мења, нарочито у домену промоције односно маркетинга, те ако не пратимо савремене тенденције, врло лако испадамо из пословне утакмице. Научимо како се користе модерни алати, који заиста доносе резултат за новац који се улаже.

 

Место и време радионица


Све радионице у овом циклусу се одржавају у Суботици у просторијама Салона унутрашње лепоте и спознаје, док ће по потреби због већег броја заинтересованих, радионице да се преместе на Отворени универзитет у Суботици. Предвиђено је да се модули раде сваки петак, с тим да је у договору са полазницима могуће да се рад премести за суботу, или да се одржава дводневно петак и суботу.


За наредне циклусе у другим градовима ће чланови бити благовремено обавештени.


Цене карата


Цене за НЕчланове Клуба су 2.000,00 РСД по модулу, уколико се уплаћује појединачно, што укупно износи 10.000,00 РСД. Док за једнократну уплату важи попуст од 10% где укупна цена износи 9.000,00 РСД.


Чланови Клуба аутоматски остварују попуст од 20% на све едукације, тако да цена појединачног модула износи 1.600,00 РСД. Док за једнократну уплату важи додатни попуст од 10% и цена укупно износи 7.200,00 РСД.


Извор: klubuspesnih.com/Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 19 јун 2017 12:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015