Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатна едукација за предузетнике у Загребу

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radionicaprezuetniБЕОГРАД – Бесплатна "Sheeft едукација" за чланице Виртуелног женског предузетничког центра под називом „Дигитализујте своје пословање“ организоваће се у четвртак, 8. јуна од 9 до 11 сати у фирми „Спан“, Котурашка 47, Загреб.

 

Едукација се организује у сарадњи са спонзорима пословних активности и партнерима у промоцији жена у предузетништву, фирмама "Спан" и "Дигитални уред".

 

Едукација је у целости прилагођена управо преузетницима и требало би да да одговоре на бројна питања из дигиталног пословања те пружити најбоља решења за оно што вам у пословању треба.

 

Пре почетка радионице домаћини, фирме „Спан“ и „Дигитални уред“ организују и „Sheeft” доручак за све полазнице бeсплатне едукације.

 

 

Више информација можете добити ОВДЕ.

 

Пријаве за бесплатну едукацију обављају се путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   (наведите име и презиме, назив предузећа уколико имате регистровано, контакт адресу, мејл и телефон).

 

Више о важности дигитализације пословања прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 24 мај 2017 22:23
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија