Кућа Добрих Вести

Login

Business Café: ,,Како да мали произвођачи постану препознатљиви?“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

imategresku454545Business Café Србија - популарно окупљање предузетника – поново долази у Нови Сад у уторак, 25. априла, у намери да настави ширење предузетничког духа, размену знања, идеја и искустава међу онима које те приче највише занимају и онима који тек размишљају о предузетништву као опцији.


Oвај Business Café бавиће се темом „Како да мали произвођачи постану препознатљиви?“, што и јесте једна од највећих пословних непознаница.


У пријатном амбијенту новосадског бара Кућерда, познатог и као Balkan Beat Bar, све заинтересоване ће са својим искуствима на професионланом путу од скромних почетака до данас препознатљивог имена, упознати:


Биљана Јовановић, власница и директорка модне куће ЛУНА из Пожаревца која израђује комплетан програм женске конфекције и пратећег аксесоара. Почела је скромно, у кројачкој радњи своје мајке, али са жељом да створи женски модни бренд који ће бити синоним за квалитет, удобност и елеганцију. Током две и по деценије преданог рада, посвећености и истрајности успела је уз подршку свог тима да од ,,Луне“ створи стабилан пословни систем са више од 180 запослених и технолошки опремљеним производним погоном на 3000 м2. И име познато и вам границе Србије и региона.


Бошко Лучар, власник пекаре и кафића „Чаролија“, и три истоимене продавнице здраве хране. Предузетник већ 12 година, почео је скромно, како то већ бива, а данас има 35 запослених и „име“ које многе Новосађане асоцира на укусно пециво без адитива, или пријатан амбијент кафића у коме се, уз кафу, праве и чаролије од смоотија. Бошко каже да свако има своју дозу чаролије по коју треба да дође у његову пекару и кафић, и верује да су његове чаролиија и „Чаролија“, односно успех који је постигао резултат тога што је пратио само себе и своју интуицију. Највећи покретачи су му, каже, супруга и деца.


Сандра и Ивана Брнада, рођене сестре, које су 2012. основале Sisters cupcakes, као породични бизнис – специјализовану радњу за израду капкејкова, у чему су биле пионири на новосадском тржишту, али и воћних пита, чизкејка, тарти, колача на штапићу, малих торти. Љубав према слаткишима била је у позадини идеје да крену у посао, а циљ производње - направити и понудити производ без адитива, хемијских додатака, полуготових и готових смеса. Сваки рецепт је прерађен да би више одговарао укусима и навикама нашег тржишта, а сестре кажу да су увек у тражењу и експериментисању са новим и занимљивим укусима.
Новосадски предузетнички сусрет водиће Марија Радојчић, власница лиценце Business Café Србија, и сама предузетница која развија породични бизнис ,,Фришки јазачки сиреви”, по традиционалној рецептури и на сопственој фарми.


Улазнице се могу набавити непосредно пре догађаја на лицу места или онлине путем www.gigstix.com и www.eventim.rs, по цени од 1000 динара.


Уз сваку улазницу обезбеђено је пиће добродошлице.


Business CaféСрбија подржавају Привредна комора Србије, МојаФирма, Унија послодаваца Војводине. Комуникацијски партнер је агенција Блумен група, спонзор локације је Кућерда – Balkan Beat Bar.


Медијски партнери су Радио 021 Нови Сад 92,2 МХз, Нова економија и Кућа добрих вести.


Регионални медијски партнери су БГ онлајн, Медиа Маркетинг, Ин магазин и Само позитивно.


Догађај се организује од 19 до 21 час.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија