Кућа Добрих Вести

Login

EK награђује најбољу идеју у области предузетништва

Оцените овај чланак
(1 Глас)

logopeaЕвропска комисија и ове године награђује најбоље, најоригиналније и најкреативније пројекте, иницијативе или програме на пољу развоја предузетништва кроз Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва – European Enterprise Promotion Awards (ЕЕПА).


Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе.

 

Европско признање победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе и као позитиван пример инспирише друге да покрену посао
Министарство привреде је прошле године за ово такмичење предложило два представника која су ушла у најужи избор, пројекат невладине организација SEE ICT “Знам да можемо” и иницијативу града Новог Сада „Липов мед за одрживи развој Дунавског микрорегиона“.

 

Пројекат Града Новог Сада победио је у категорији „Подршка развоју зелених тржишта и ефикасности ресурса“.


Сви заинтересовани могу се пријавити Министарству привреде до 10. јуна 2016. године, након чега ће Министарство, у складу са критеријумима које прописује Европска комисија, изабрати националне победнике који ће представљати нашу земљу на финалном европском такмичењу.


Пријавне обрасце можете преузети ОВДЕ.



Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 27 фебруар 2017 16:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија