Кућа Добрих Вести

Login

Bildkon – најбољи стартап на „Belgrade Venture Forumu“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

startappppp76767БЕОГРАД – Српска старап компанија „Bildkon“ са својом мобилном и веб апликацијом намењеном грађевинским компанијама победник је овогодишњег „Belgrade Venture Forumа“.


Апликација омогућава бољу комуникацију и управљање грађевинским пројектима.


Bildkon - су пре годину и по дана покренули млади Београђани, а у међувремену су добили и подршку за развој тог софтвера од "500 Стартупс", једног од водећих инвестиционих фондова из Силицијумске долине.

 

Победа на овогодишњем "Belgrade Wenture Forumu“ зa oвај тим је велико признање.


"Belgrade Wenture Forum” је, иначе, један од највећих бизнис инвестиционих форума на Балкану. Добили смо награду од стране чланова жирија састављеног од људи који раде у инвестиционим фондовима у Европи и Америци", објаснио је један од директора Јанко Стојановић.


Истиче да се на форуму представило више од 30 стартап компанија.


"Тамо су престављене идеје људи који хоће да се окрену предузетништву и отварају своје компаније. Сваки инвестициони фонд има свој фокус улагања и интересовања", каже Стојановић.


Истиче и да су такви форуми прилика и да се различите стартап компаније повезују.


Посебно истиче сарадњу са Привредном комором Србије, која им значајно помаже.


ПКС им пружа подршку - тражењем средстава за даљи развој спајањем са потенцијалним инвеститорима, као и у склапању стратеших партнерстава за заједничке пласмане на страна тржишта.

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено петак, 09 децембар 2016 22:52
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија