Кућа Добрих Вести

Login

Базар мама предузетница

Оцените овај чланак
(4 гласова)

SedmaaaaaБЕОГРАД - Центар за маме вас позива на седми Базар мама предузетница на ком ће преко 50 мама предузетница да представи своје компаније, производе и услуге. Базар је изложбено-продајног типа и организује са са циљем да промовише, подржи и умрежи маме предузетнице.

 

Посетиоци ће на Базару моћи да виде и купе производе које маме праве, а на штанду Центра за маме ће ће имати прилику да упознају неколико мама и чују њихове предузетничке приче. Такође, позивамо вас да дођете на штанд Центра за маме да добијете бесплатни правни савет или се информишете како да оснујете своју фирму.

 

Распоред штанда Центра за маме је:

 

- 11 до 13 часова Лана Ћурчић из Еурорачуноводство одговара на ваша питања и недоумице око пословања и оснивања фирми
- 14 до до 16 часова- Нела Тодоровић, правница Центра за маме, одговара на ваша питање и недоумице везана за радно право
- 18 часова до 20 часова - маме предузетнице деле своја искуства

 

Учеснице Базара мама предузетница су маме које су покренуле следеће фирме: Miin kutak, KlickerBox, Бубица, Мама зна, Грнчарија, Зорица Минчић, Анђели, Archi play, Дај-дај, Паметне играчке, SnowyS Art handmade, Belgrade Wooden Bow Ties, Gugadžina, BeeCool, Cool brush design, Hug Bug, Radio Legend, Kerefeke, KCMH, Sabi Handmade, Honey bee medenjaci, Tammy cosmetics
Zdravo Živo, Бојана Николић, Sоlutio, Радионица Жврља, Дрвене играчке, Papiko, Koozmetik, Совица, Ташне Шмицике, Piece of cakе, Gagorigami Studio, Raletic socks и многе друге.

 

Базар организује Центар за маме, удружење грађана чија је визија Србија у којој маме нису дискриминисане, где је њихов значај за заједницу и друштво препознат и где свака мама има могућност да оствари свој пун људски потенцијал. Позивамо вас да нас упознате на www.centarzamame.rs.

 

Спонзор Седмог Базара мама предузетница је Нук - Разумети живот.

 

 

Базар се организује у сарадњи са тржним центром Делта сити.

 

Детаљније о догађају погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 21 октобар 2016 15:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија