Кућа Добрих Вести

Login

Bussines Café: „Бити другачији, бити свој“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

bcnsНОВИ САД – Серија добрих Bussines Cafea наставља се у Новом Саду 27. септембра у Skipper Yachting Clubu.

 

Тема овог другог по реду састанка у Новом Саду је „Бити другачији, бити свој“.

 

Business Café најпопуларније је окупљање малих предузетника у региону.


До сада је одржано више од 100 сусрета и испричано више од 250 успешних предузетничких прича, сусрете је посетило више од 10.000 гостију а вредност нових послова скопљених на оваквим окупљањима је скоро 10 милиона евра.


Главна порука Business Caféa je да нисмо сами – кад крећемо у властити бизнис и кад га водимо, сви пролазимо исто. Могуће је успети и сада овде упркос свему и свима и управо то, приче гостију и саговорника широм региона редовито потврђују.


Гости „Bussines Cafea“ су Владимир Елесин, власник Tegla’s, салате у теглама, Татјана Веребеш из Taya Bow Ties, производња лептир машни, њихов мото је: “Осмех на лицу, дискретна ташна и Таyа лептир машна”.


Ту су још Роберт Чобан, “балкански медијски маг”, власник Колор Прес Групе из Новог Сада с више од 300 запослених и сарадник и Кармен Кривокапић, њен производ је џем од црвеног лука, цимета и меда, зове се Кармелада, власница је ресторана Архив у Новом Саду, чланица Управног одбора удружења угоститеља УГОНС 1946.


Карте по цени од 1000 динара можете купити на лицу места пре почетка или на ОВОМ линку.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 26 септембар 2016 13:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија