Кућа Добрих Вести

Login

Како до дозволе за рад у Србији?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

dozvolaaaaaБЕОГРАД - У Привредној комори Србије биће одржан стручни скуп "Како до дозволе за рад у Србији", посвећен спровођењу Закона о запошљавању странаца.

 

 Уводно излагање имеће Јован Протић, национални координатор Међународне организације рада (МОР) за Србију, а о новинама које доноси Закон о запошљавању странаца говориће представници адвокатске канцеларије БДК адвокати.

 

Током дискусије, учесници ће имати прилику да постављају питања представницима Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Националне службе за запошљаљавање, као и да укажу на проблеме у примени Закона.


Стручни скуп "Како до дозволе за рад у Србији" организује Привредна комора Србије у сарадњи са адвокатском канцеларијом БДК адвокати, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Националном службом за запошљавање.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 01 април 2015 22:01
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија