Кућа Добрих Вести

Login

Предавање „Проблематика кредита у швајцарским францима“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

svajcarciccccБЕОГРАД - Европско удружење студената права (ЕЛСА Београд) организује предавању "Проблематика кредита у швајцарским францима", које ће се реализовати сутра са почетком од 20 часова у амфитеатру на Правном факултету Универзитета у Београду.


На предавању ћете имати прилике да чујете одговоре на питања: У каквој су вези долар, франак, евро,цена нафте, злата, сребра и Дау Џонс индекс? Да ли може да се предвиди курс франка?Да ли је Народна банка Србије могла да предвиди тренутну ситуацију?Како су то урадиле националне банке у другим државама?Шта очекује кориснике кредита до краја отплате?


Моћи ћете да чујете могуће одговоре на питања: Како оборити уговоре и шта спада у клаузуле о фер кредитма?Како су неки уговори о кредитима оборени у Србији? Каква су искуства у Холандији, Грчкој, Великој Британији, Ирској, Исланду? Зашто се у Мађарској и Хрватској одустало од западноевропског модела?


Предавачи су Петар Кочовић, пословни аналитичар и Денис Перинчић, правник и председник Уније потрошача Србије.
На предавање можете да позовете и комшије и комшинице, рођаке и пријатеље.


Пријаве су ОВДЕ уколико имате Фејсбук профил.

 

Извор: Кућа добрих вести




Последњи пут измењено петак, 27 март 2015 19:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија