A+ A A-

Регионална конференција Пословних људи

Оцените овај чланак
(3 гласова)

bizzzzБЕОГРАД – Регионална конференција Пословних људи одржаће се сутра у хотелу Crowne Plaza.


Конференцију, четврту по реду, организују медијски партнери из шест држава ЈИ Европе (Ослобођење, Finance, Капитал, Привредни вјесник, Вијести и Нови магазин) у оквиру регионалног пројекта Бизнис плус, а очекује се учешће преко 200 директора, председника и чланова управа, власника компанија, те представника вођства регионалних медија, најавио је Медија центар.


Посебни гости конференције су председник Владе Републике Србије Александар Вучић и министар привреде Републике Србије, Жељко Сертић.


На панелу »Оживљавање грађевинарства услов за привредну раст« један од саговорника биће председник управног одбора македонског Бетона и један од најбогатијих Македонаца Минчо Јорданов.


Не пропустите ни савете панела »Како искористити све предности споразума о слободној трговини с Турском« на коме се очекује учешће директора Енергоинвеста Енеса Ченгића.
Своје искуство »Како се попети на врх ЈИ Европе и како тамо опстати« са присутнима ће поделити Анте Тодорић, извршни потпредседник за малопродају и председник надзорног одбора Меркатора.


На панелу »Где се крију добри кадрови« један од учесника је и Зоран Миливојевић, признати психотерапеут, а о »Неискоришћеним потенцијалима агробизниса«, разговар ће се водити и са Ензом Смрекаром, генералним директором стратегијског пословног подручја у Атлантиц групи.


Детаљне информације и програм конференције погледајте ОВДЕ.


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 25 март 2015 23:35
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани