Кућа Добрих Вести

Login

Даме, припремите се – „викенд је ваш“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

 

Реч је о манифестацији на којој се у улози излагача два пута годишње појављују најзначајнији произвођачи и дистрибутери најразличитијих апарата и препарата за негу и лепоту.


Сајам је пре свега намењен пословним посетиоцима, онима који се професионално баве естетиком и здрављем, тако да на једном месту могу да се упознају са свим новинама у „беаутy“ индустрији.


Али, оваква понуда магнетно је привлачна и за многе даме, па су гужве постале уобичајени „пратећи ефекат“ ове манифестације.


Богату излагачку понуду на 25. „Додиру Париза“ припрема 180 излагача, који ће је представити на три хиљаде квадрата.


На Сајму ће се наћи професионална козметика, козметика за негу косе, гелови и акрил за надоградњу ноктију и наил арт, соларијуми, апарати најновије генерације и најразноврснија декоративна козметика.


Многе фирме ће управо на сајму представити новитете, организоваће промоције својих производа и демонстрације метода рада.


Припремљени су и неизоставни сајамски попусти. На штандовима ће бити бројни признати стручњаци који ће посетиоцима давати стручна мишљења и помоћ.


Толики број професионалца, лекара и козметолога у служби очувања лепоте може се наћи на једном месту само два пута годишње - на Сајму козметике „Додир Париза“.


Сви који на Сајам не долазе у потрази за новим производима, већ у потрази за новим сазнањима, треба да посете конгресна предавања и радионице.


Радно време манифестације је и у суботу и у недељу – 7. и 8. марта, од 10 до 20 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 04 март 2015 20:08
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија