Кућа Добрих Вести

Login

Руски инвестициони фондови у Србији траже перспективне идеје

Оцените овај чланак
(5 гласова)

sabantujБЕОГРАД - Четврта по реду инвестициона експедиција „Стартап Сабантуј 2015“, у којој се налазе руски инвеститори у потрази за новим тимовима и перспективним идејама, биће одржана први пут у Србији и то у Београду 23. маја.

 

Догађај ће трајати један дан и то у хотелу ,,Метропол Палас“ (Metropol Palace) где ће и наши стратапи имати прилику да се представе руским инвестиционим фондовима.

 

У питању су фондови који инвестирају и до милион долара по пројекту.

 

Пет руских фондова који ће се појавити 23. маја у Метрополу су Kama flow, Runa kapital, LETA Capital, Ростелеком и Navigatorfunds.

 

Партнери „Стартап Сабантуј 2015“ у Београду су фирма „MocniKonsalting” doo и FlandersInvestment&Tradе

 

Директор RunaCapital-a био је један од учесника BelgradeVentureForum-a, у новембру прошле године и већ тада је имао речи хвале за српске стартапе и Београд уопште.

 metropollllll

 

Инвестиције и до 15 милиона долара по пројекту

 

Њихове инвестиције могу варирати, а оне најуспешније достижу и до 15 милиона долара. Наравно, инвестиције могу зависити и од тога у којој је фази ваш стартап.

 

Да бисте се пријавили за овај догађај потребно је само да се региструјете на следећем линку. Пријава је врло кратка и уз њу иде презентација ваше идеје. Презентација ће свакако бити први утисак који ћете оставити, потрудите се да буде што боља.

 

Можете да пратите сајт Сабантуја за све детаљније информације, као што су критеријуми за бирање стартапа и информације о инвестицијама и фондовима.


Срећно!

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 01 март 2015 22:20
Кристина Глигоровић

Студент је четврте године на Филолошком факултету у Београду, смер Руски језик, књижевност и култура. Била је у тиму за развојне праксе највеће студентске организације на свету АIESEC, налазила је праксе студентима из иностранства у Србији, упоредо је волонтирала у Дому за незбринуту децу "Јован Јовановић Змај". Водила је хуманитарни пројекат ACTiviraj se у оквиру АIESEC-а који је посвећен социјалној инклузији. Организовала је хуманитарне догађаје са више од 200 деце учесника из домова за незбринуту децу и основних школа, који су били медијски пропраћени и спонзорисани и које су потпомогли и београдски превозници, плесни центри, дечји центри...
Велики је филантроп и борац за права и укључивање маргинализованих припадника друштва у све сфере живота и рада. Заљубљеник је у разне језике, књижевности и културе, јер писана реч нас чува од заборава! Тренира модерни плес.
Разлога за придруживање пројекту ",Кућа добрих вести" је много, а један је и промовисање младих талената који су били или јесу део AIESEC-a, кao и свих других младих талената. Као филолога интересује је и укључивање у израду енглеске верзије сајта, а касније и руске верзије. Жели да се за добре људе и добра дела чује, како би сви знали да хероји шетају међу нама! А које место је боље за то од "Куће ДОБРИХ вести".

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија